Utstyr til rekrutteringsarbeid

 

 

Klubber i Norsk Orientering tilbys rekruttpakker og rekruttbanner til svært reduserte priser.  Forhåndsbestilling gjennom klubbene må gjøres innen 1. mars. For å lette administrasjonen av dette arbeidet oppfordres klubbene til å forhåndsbestille for hele 2016-sesongen. Et eventuelt restopplag vil sannsynligvis måtte selges til en høyere pris.

 

Rekruttpakker

Silva, Emit og Norges Orienteringsforbund har gått sammen for å kunne tilby våre nye rekrutter en rekruttpakke til svært gunstig pris. Ønsket er å gi nye og unge o-løpere en lettere inngang i sporten med riktig utstyr og sterkere tilhørighet til klubben og idretten vår.

Klubbene kan velge mellom to «Rekruttpakker» som begge inneholder kompass, Emit-brikke og mini postskjerm. Alt pakket i et lite og praktisk Silva-etui.

 

unnamed file

 

Forskjellen på pakkene er kompasset. I pakke 1 får du et tradisjonelt tommelkompass. Kompassene leveres til både høyre og venstre tommel, det vanligste er å ha kompasset på venstre tommel. I pakke 2 får du det nye begin-kompasset som sitter høyere oppe på tommelen og som ikke kommer i veien for kartet. Dette kompasset anbefales til de yngste begynnerne (8-10 år).

unnamed file

Rekrutteringsbanner

Det er også utarbeidet et banner i størrelse 3x1 meter med de mest grunnleggende elementene for nybegynnere i orientering. Bannere er ment å brukes i opplæring av det grunnleggende i kart og kompass for rekruttene i klubben og nybegynnere generelt i orientering.

 

Bannere vil for øvrig fungere fint som:

- Markering /synliggjøring av samlingsplassen for trening og andre arrangement.

- Profilere orientering til nye utøvere/grupper.

- Påminnelse for nybegynnere om de grunnleggende elementer i orientering.

- Lette arbeidet for instruktøren når mange rekrutter/nybegynnere skal instrueres.

I 2015 fikk 10 klubber fått teste ut banneret og tilbakemeldingene på bruk og nytteverdi i forhold til ovennevnte punkter er meget gode. Materialet er meget solid, har gode festeanordninger (maljer). Det er samtidig lett og pakke sammen og ta med seg i f.eks. en liten sekk og det er vaskbart.

 

Priser:

Artikkel

Pris

Rekrutteringspakke 1 venstre tommel

500,-

Rekrutteringspakke 1 høyre tommel

500,-

Rekrutteringspakke 2 begin kompass

325,-

Rekrutteringsbanner

450,-

Rekrutteringsbanner (2 eller fler)

400,-

Porto og administrasjonskostnader kommer i tillegg.

Produktene kan kun bestilles av klubber og forhåndsvis bestilling må gjøres innen 1. mars 2016. Bestilling sendes til vigdis.hoboel@orientering.no. Leveringsdato 17. mars 2016.

 

Hovedsponsorer