Teknisk Komite (TEK) avgjør hvilke kretsløp som skal inngå i Rogalandrankingen (RR).
Klasseinndeling er alle hovedklasser fra D/H13-14 til D/H70.

Regler og poengberegning finner dere i RO-skjermen (under)

Snarveg til RO skjermen: RO-skjermen 2014

Eldre resultater kan finnes her: Eldre resultater

Premiering kretsløp
På rankingløp i Rogaland o-krets deles det ikke ut premier på det enkelte løp i klasser fra D/H17 og eldre. For KM deles det ut medaljer, se regler for kretsmesterskap, men ingen annen premie til disse klassene. 20 % av ordinær startkontingent i disse klassene skal settes på et premiefond (Rankingfond). Beløpet overføres til kretsens bankkonto, merkes med løpets navn/dato, snarest mulig etter gjennomført løp.

I alle hovedklasser deles det ut sammenlagtpremier ved sesongslutt. Premier til 1/8 av deltakerne på rankinglista. For å få tildelt sammenlagtpremie må en løper ha deltatt i minimum tre (3) løp. Det forutsettes at premienes verdi da tilnærmet er lik innbetalt premiebeløp. Beløpet skal sendes ROK til kretsens bankkonto umiddelbart etter løpet, merkes med "Rankingfond".

For alle klassene under 17 år er det premiering på løpet. D/H13-14 og D/H15-16 får også rankingpremie. Denne premien er det løpernes lag som skal betale (regning sendes fra kretskontoret). Klassene over 17 år som ikke er rankingklasser, H/D17AK og N, skal premieres på løpet (det betales ikke inn til rankingfondet for de klassene).

Rogaland O-krets bankkonto: 3201.14.59578.