Husk vårens Sunn Jenteidrett Camp!

09.03.2016 Norges Orienteringsforbund

Påmeldingen åpner torsdag 10. mars.

 

På Sunn Jenteidrett Camp vil unge idrettsjenter fra orientering, friidrett, langrenn og skiskyting få påfyll av både utfordrende treningsøkter, foredrag og samtaler om viktige temaer, i tillegg til matlaging og sosiale aktiviteter. Alt dette sammen med kjente idrettsprofiler.

Vårens camp arrangeres på Lillehammer, hvor overnatting er på Birkebeineren Hotel og Apartments.

Alle jenter som løper orientering og er født i 2000 og 2001, kan delta.

Men da må en snu seg rundt i morgen (torsdag 10. mars).

Påmeldingslenken åpner 10.mars på Sunn Jenteidretts nettsider.

Det er kun 50 plasser med «førstemann til mølla»-prinsipp, og det lønner seg å være tidlig ute for å sikre seg plass da Sunn Jenteidrett Campene ofte blir fulltegnet.

Se mer

 

Matprat med Tiril Eckhoff
Sunn Jenteidrett camp har et variert program, med fokus på å inspirere og motivere unge idrettsjenter til å drive en sunn idrett med fokus på mestring og trivsel. I år får vi blant annet besøk av ambassadør og skiskytter Tiril Eckhoff, som vil dele sine erfaringer og tips om både kosthold og trening.

Andre temaer som blir tatt opp er viktigheten av å aktivt jobbe med å styrke selvfølelsen, og hvordan takle motgang og skader. I tillegg til tradisjonelle treningsøkter som intervall og basistrening, skal deltakerne få utfordre seg og ha det gøy i klatrehallen.  Det blir også matlaging i trivelig lag med ulike sosiale aktiviteter gjennom hele helgen.

NYHET! Eget seminar for trenere og foreldre
Nytt av året er at det i forbindelse med campen arrangeres et eget dagsseminar for trenere og foreldre søndag 1.mai.

Utøvere som melder seg på campen oppfordres sterkt til å stille med enten en trener eller forelder denne dagen.

Andre trenere og foreldre som ikke har utøver med på camp, kan også melde seg på dette seminaret. Temaer som vil bli tatt opp, er blant annet trening av unge utøvere med hensyn til vekst og utvikling og hvordan du som trener/forelder kan bidra til å gi de unge gode kostvaner, en god selvfølelse, mestring og glede gjennom idretten. Dette er i tråd med det vi er opptatt av å formidle til unge idrettsutøvere.

Ellers gjelder det å følge med på nettsidene til Sunn Jenteidrett for mer informasjon om programmet.

Ved spørsmål: (post@sunnjenteidrett.no).

 

Les mer