Rekrutteringssamling på Ekeberg

29.10.2015 Dag Kolberg

Søndag er det klart for Rekrutteringsturneens besøk i Oslo.

 

 

Oslo

For deltakere fra Akershus og Oslo o-krets

Tid og sted: 1. november kl. 11.00 – 15.00 på Idrettens hus på Ekeberg

 

Norsk Orientering arrangerer fra 24. oktober – 11. november en rekrutteringsturne hvor Orienteringsforbundet besøker alle kretser i Norge. Budskapet på turneen er at Norsk Orientering tar grep for framtiden.

 

Temaene på turneen  

- Hvordan kan vi rekruttere og beholde? – Innledninger fra en lokal klubb: Terje Linløkken fra Østmarka OK innleder om om arbeidet med å beholde nye o-løpere i klubben.  Erfarings- og ideutveksling for ledere, trenere og foreldre ledet av ressurspersoner fra Orienteringsforbundet.
 

- Møt en mester – de beste orienteringsløperne i Norge deler sine erfaringer og tips med yngre lokale utøvere. Til Oslo kommer Tone Wigemyr (33 år) fra Bækkelagets sportsklubb og Borger Melsom (21 år) fra Fossum IF. Wigemyr  har lang og bred erfaring i å konkurrere for Norge og har en tredje plass fra verdenscup langdistanse som beste individuelle resultat. Melsom er på utviklingslandslaget og har blant annet 7 NM gull og en 4. plass fra jr VM bak seg.

 

Seansen er todelt, først er det treningstips og øvelser utendørs, de to siste timene er det parallelle sesjoner innendørs.  

 

Kontaktpersoner:  Ida Tiltnes  Akershus og Oslo o-krets (93435564)  og Vigdis Hobøl, Norges Orienteringsforbund (924 92 290)